Myoprotein mocca sjokolade

MyRevolution er en norsk produsent av sportsernæring som er anerkjent for svært god smak og høy næringsverdi. Produktene er fremstilt av råvarer av høyeste . Myo Protein med mocca-chocolate smak må inntas hver dag, er og blir min soleklare favoritt.

Jeg har prøvd mange forskjellige merker igjennom . Altså MyProtein Mocca Chocolate fra MyRevolution. Erfaringer med myrevolution sitt proteinpulver? Myoprotein med Mocca sjokolade er uendelig godt synes no jeg .

Smakstest av proteinpulvere! Jordbær, Sjokolade, Vanilje, Peanøtter Forpakningstype: Boks . Aller helst sjokolade,men hvis det finnes jordbærsmak som smaker. Posts about sjokolade written by Malin Isaksen.

Sjoko kokos mousse eller proteinpudding om du vil. Proteinpulver: Bruk protein pulver med sjokoladesmak. Som frokost, dessert eller kvelds – like god uansett!

Siden jeg hadde hørt så mye bra om myoprotein fra myrevolution. Eller mokkachocoprottiskuler når de andre spiser sjokolade!

Hvis jeg var deg ville jeg kjøpt mocca chocolat eller peanut chocolat fra Proteinfabrikken. MyoProtein fra Myrevolution Julepris: 300. Salte peanøtter og sjokolade med en mild nyanse av karamell, minner om. Sjokoladekake mix fra funksjonell mat med sjokoladeglasur:) Sjokolade glasuren lagde jeg med litt kaffe, myoprotein-mocca smak, sukrinmelis, en skvett melk . Nå kan du spise så mye sjokolade du vil med god samvittighet! Jeg bruker smaken bourbon vanilje eller sjokolade mocca som begge er veldig.

Jeg bruker kun myoprotein mocca fordi jeg synes den får kakaoen min til å . Serving Size: scoops, Calories: 19 Fat: 3. Porsjonsstørrelse: scoops, Kalorier: 19 Fett: 3. Laktoseredusert Litago lett sjokolademelk. Troponin er perfekt egnet, og her har jeg brukt sjokoladesmak. Av søtning kan du bruke den du liker best, men unngå flytende søtning da det . Oppskrift: Hjemmelaget sjokolade med nøtter og bær.

Sjokolade er et av verdens met spiste godteri, og det hele startet for flere tusen år.